Om ABO Elinstallation

Elektriker med åratals erfarenhet

ABO Elinstallation drivs av Andre, Björn och Ola. Företaget har varit aktivt sedan 2017 och utför i stort sett alla typer av elinstallationer. Tillsammans har Andre, Björn och Ola över 40 års erfarenhet i elbranschen fördelat på olika kompetensområden. ABO Elinstallations mål är att vara ditt kompletta elinstallationsföretag, där vi erbjuder allt från rådgivning/planering till färdig produkt. Vi värdesätter tillgänglighet, hög kvalitet samt att arbete utförs i rätt tid och till överenskommen kostnad.

Välkommen till ABO Elinstallation!

André Nilsson

Elinstallatör, Delägare

"A" i ABO står för André Nilsson.

André startade sin karriär som elektriker på en större elfirma ute på Österlen 2008. Efter 7 år var det dags att testa något nytt och André ansökte då till en elingenjörsutbildning där han blev antagen. Efter två års utbildning och med den allmänna behörigheten (som det kallades för då) förvärvad började André jobba som elkonsult på ett av de större teknikkonsultföretagen.

2017 startade André tillsammans med Björn upp NP El & teknik som 2021 blev ABO Elinstallation när Ola anslöt.

Björn Persson

Elinstallatör, Delägare 

"B" i ABO står för Björn Persson. 

Björns första anställning som elektriker var på en av de mindre elfirmorna på Österlen, året var 2008 och han hade precis avslutat sin utbildning till elektriker på Parkgymnasiet i Ystad. 6 år senare tog Björn anställning på ett av Österlens eldistributionsbolag.

2017 startade Björn tillsammans med André upp NP El & teknik som 2021 blev ABO Elinstallation när Ola anslöt. 

Ola Holmberg

Elinstallatör, Delägare

"O" i ABO står för Ola Holmberg.

Precis som Björn tog sig Ola in i elbranschen via Parkgymnasiet i Ystad. Därefter blev det anställning på en mindre elfirma utanför Sjöbo. Efter 6 år var det dags för nya utmaningar och Ola ansökte till en elingenjörsutbildning med inriktning elingenjör/elkonstruktion. Efter att ha blivit antagen och slutfört utbildningen började Ola som elkonsult på samma stora teknikkonsultföretag som Andre senare skulle börja på.

2021 gick Ola med NP El teknik och företagsnamnet ändrades då till ABO Elinstallation.